• Gelders Opleidingsinstituut
  • Willem Pijperstraat 21
  • 6815 AV Arnhem
  • email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • telefoon: 026 - 445 21 49
  • fax: 026 - 443 98 80
  • KvK nr: 9046344
  • BTW: NL.8181.90.565.B.01
  • IBAN: NL22 RABO 01309 44033
  • BIC: RABO NL2U

  

Bezoek ons op Facebook

Schoonheidsspecialist VO

Wij verzorgen een aantal modules uit de VO opleiding. Deze modules worden geëxamineerd door het Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging. Bij het Gelders Opleidingsinstuut kunt u de volgende modules uit de VO volgen:

Lypossage

Lypossage is een speciale massage techniek om zowel letterlijk en figuurlijk beter in je vel te komen zitten. De massage is ontwikkeld in Amerika waar veel vrouwen problemen hebben met hun figuur. Ruim 10 jaar geleden is deze massage techniek overgewaaid naar Nederland, waar we nu meer dan 200 Lypossage therapeuten hebben die deze massage in hun praktijk toepassen.

Register to read more...

Camouflage

Het Gelders Opleidingsinstituut leidt ook op voor het diploma Camouflage. Deze specialisatie voorziet in een steeds grotere behoefte. 

Register to read more...

Acne Specialisatie

Het Gelders Opleidingsinstituut leidt ook op voor het diploma Acne specialisatie. Deze specialisatie voorziet in een grote behoefte. Met jeugdpuistjes moest je vroeger “leren leven”, maar tegenwoordig kan de schoonheidsspecialist goede resultaten boeken.

Register to read more...

Huidverbeteringsmassage (Bindweefsel-pincementsmassage)

Bindweefselmassage is een therapeutische massage, gericht op het herstelvermogen van de huid. De stevige massagegrepen in het bindweefsel activeren de doorbloeding en dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Register to read more...

Elektrisch ontharen

In de basisopleiding is al aan de orde gekomen op welke manieren u ontsierende en ongewenste overbeharing kunt verwijderen. De cursus Elektrisch ontharen is een extra specialisatie, waarin u nog uitgebreider leert de elektrische ontharing op een verantwoorde wijze toe te passen.

Register to read more...

Shiatsu Massage

Shiatsu vindt zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Bij Shiatsu gaat men uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van ieder mens

Register to read more...

Lymfedrainage

Het Gelders Opleidingsinstituut leidt ook op voor het diploma Lymfedrainage. De manuele lymfedrainage is ontwikkeld in Frankrijk door het echtpaar Vodder. Het is een speciale massagetechniek dat het lymfevatenstelsel activeert.

Register to read more...

Voetreflexzone Massage

De voeten zijn de landkaart van het lichaam. Alle organen zijn (gereflecteerd) in bepaalde gebieden – zones – op de voeten terug te vinden.

Register to read more...