• Gelders Opleidingsinstituut
  • Willem Pijperstraat 21
  • 6815 AV Arnhem
  • email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefoon: 026 - 445 21 49
  • fax: 026 - 443 98 80
  • KvK nr: 9046344
  • BTW: NL.8181.90.565.B.01
  • IBAN: NL22 RABO 01309 44033
  • BIC: RABO NL2U

  

Bezoek ons op Facebook

Algemeen

Het Gelders Opleidingsinstituut verzorgt een groot aantal opleidingen in de uiterlijke verzorging (zie menubalk). Het is mogelijk een aantal van deze opleidingen te combineren, waarbij de kennis zowel verdiept als verbreed wordt. Wij willen u hierover graag persoonlijk adviseren.

Wettelijke erkenning

De opleidingen voor de kwalificaties (allround) schoonheidsspecialist en (medisch) pedicure vallen onder de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en zijn daarmee wettelijk erkende opleidingen en staan onder toezicht van de Onderwijsinspectie. Dit is een garantie voor een betrouwbare opleiding. Bij klachten kunt u zich richten tot de Onderwijsinspectie. 

Rijksinspectiekantoor Utrecht,
Postbus 2730,
3500 GS Utrecht.

Om erkende opleidingen te mogen verzorgen voor de kwalificaties (Allround) Schoonheidsspecialist en (Medisch) Pedicure, moet het instituut aan alle eisen voldoen die door de minister zijn gesteld. Dit betekent ingeschreven staan in het CREBO (Centraal Register Beroeps Opleidingen). Door deze inschrijving is het Gelders Opleidingsinstituut gerechtigd om de door het Ministerie erkende diploma's uit te reiken. Alleen in het CREBO ingeschreven instituten mogen opleiden voor de erkende gekwalificeerde opleidingen (MBO).

Vakorganisaties

Het Gelders Opleidingsinstituut is aangesloten bij: ANBOS (schoonheidsspecialist); VOUV (uiterlijke verzorging); VOVN (visagie); NGS (sportmassage); Geschillencommissie Particulier Onderwijs.

Daarnaast is het Gelders Opleidingsinstituut aangesloten bij de NRTO (erkende particuliere opleidingsinstituten) en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen van de NRTO. Wij voldoen aan de door de NRTO opgestelde gedragscode en onze Algemene voorwaarden voldoen aan de Algemene Voorwaarden Consumenten voor Particulier Onderwijs en Opleidingen van de NRTO.

Schoolvakanties

De schoolvakanties zijn in de regel hetzelfde als die van de middelbare scholen in onze regio (zuid) en worden op de eerste lesdag bekend gemaakt.

Diversen

Voor alle opleidingen en cursussen geldt dat deze alleen doorgaan bij voldoende belangstelling.

Alle prijzen in deze studiegids en op de website zijn inclusief BTW, waarbij geldt dat lesgeld en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW (wij zijn CRKBO geregistreerd).

De studiebelasting die bij de opleidingen vermeld staat is gebaseerd op de gemiddelde cursist met minimaal een VMBO of gelijkwaardige opleiding.
 

Financiƫle aspecten

- Afhankelijk van uw situatie kan de studie fiscaal aftrekbaar zijn.

- In een enkel geval wil de overheid bijdragen in de studiekosten.