• Gelders Opleidingsinstituut
 • Willem Pijperstraat 21
 • 6815 AV Arnhem
 • email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • telefoon: 026 - 445 21 49
 • fax: 026 - 443 98 80
 • KvK nr: 9046344
 • BTW: NL.8181.90.565.B.01
 • IBAN: NL22 RABO 01309 44033
 • BIC: RABO NL2U

  

Bezoek ons op Facebook

Nieuws

Open Avond 13 oktober

Op vrijdag 13 oktober 2017 verzorgen wij een OPEN AVOND op het Gelders Opleidingsinstituut.
Van 18.30 uur tot 20.00 uur zijn docenten aanwezig om informatie te geven over de opleidingen:

 • Schoonheidsspecialist / Allround Schoonheidspecialist
 • Pedicure / Medisch Pedicure
 • Wellness massage
 • Sportmassage
 • Nagelstyling
 • Visagie

Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen binnen onze school, kunt u studieboeken inkijken en zijn er docenten aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u interesse in een opleiding die reeds is gestart? Geen probleem, wij informeren u graag over het instroomtraject!

Bent u helaas niet in de gelegenheid om naar de OPEN AVOND te komen, dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken: bel 026-4452149 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Intake gesprek

Intake gesprekWil jij ook starten met een van onze opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging? Dan ben je van harte uitgenodigd om op korte termijn vrijblijvend op intakegesprek te komen.

Tijdens jouw bezoek aan het Gelders Opleidingsinstituut krijg je een rondleiding door de school, kun je studieboeken inkijken en is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.
Is de opleiding al gestart? Geen probleem, wij bieden namelijk een instroomtraject aan tot aan de herfstvakantie. Het bijwonen van een gedeelte van de les behoort ook tot de mogelijkheden, je maakt kennis met de docent en ontmoet de huidige groep cursisten waar jij misschien ook deel van uit gaat maken.


Wil jij gebruik maken van dit aanbod? Neem dan contact met ons op via 026-445219 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat er een afspraak kan worden ingepland.
Wil je graag een tweede persoon meenemen, zoals bijvoorbeeld je partner of een kennis die ook interesse heeft in het Gelders Opleidingsinstituut, iedereen is van harte welkom.

Facebook

Het Gelders Opleidngsinstituut is nu ook op Facebook te vinden.

Als je op de hoogte wilt blijven van onze laatste nieuwtjes Like ons dan op onze Facebook pagina!

Facebook button 1

Tweede prijs: Cursist van het Jaar

Tijdens de Beauty Trade Special op 30 maart 2009 in de Jaarbeurs te Utrecht is onze cursist schoonheidsspecialist Hanneke Zwienink 2e geworden in de wedstrijd om de Blue Diamond Award. In deze jaarlijkse wedstrijd strijden de cursisten schoonheidsspecialist om de felbegeerde titel van “Cursist van het jaar 2009”.

Na de overwinning in 2007 en een 3eplaats in 2008, staat ook dit jaar weer een cursist van het GeldersOpleidingsinstituut op het podium tijdens deze wedstrijd. Aan deze wedstrijd deden cursisten van vele scholen uit het hele land mee. Tijdens de afsluitende finale ronde was het Gelders Opleidingsinstiuut met 4 kandidaten goed vertegenwoordigd.

Digitaal schoolbord

Met ingang van het schooljaar 2007-2008 is ons theorie  lokaal voorzien van een digitaal schoolbord. Met behulp van dit digitale schoolbord is het tijdens de les mogelijk om presentaties niet alleen te tonen maar ook van opmerkingen te voorzien. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van het internet op het schoolbord. Zowel onze cursisten als onze docenten zijn erg enthousiast over het gebruik. Het maakt de theorie lessen levendiger en interactiever. Het speelt daarmee een belangrijke rol bij het competentie gericht leren.

Cursist van het jaar 2007

thumb_cursist_jaar_2007Op 19 maart 2007 is onze cursist schoonheiddspecialist Stella Lazarova uit Zevenaar winnaar geworden van de Blue Diamond Award.

Zij is daarmee “Cursist van het jaar 2007” geworden. Deze jaarlijkse wedstrijd wordt georganiseerd door KOC Nederland, waarbij eindexamenkandidaten van de opleiding Schoonheidsspecialist strijden om deze felbegeerde titel.

De wedstrijd vond plaats tijdens de Beauty Trade Special beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens deze wedstrijd worden de deelnemers getoetst op hun theoretische kennis en hun praktische vaardigheden. Ieder jaar doen aan deze wedstrijd kandidaten van het Gelders Opleidingsinstituut aan mee. Altijd is er wel tenminste 1 cursist die de finale bereikt. Dit keer zijn wij zijn dan ook erg trots dat Stella Lazarova de prijs heeft gewonnen.